Jaká je současná situace na Zemi - krátká aktualizace

09.08.2024 21:34

Připomínám zde důležité informace, jde o krátké shrnutí současné situace.

 

1.    Tento svět je šestý Matrix a ovládalo ho 6 „padlých andělů“. Uvozovky u slova padlých jsou proto, že tito andělé se uvolili ke hře (ano hře), kde šest andělů bude pracovat pro temnotu a jeden bude na straně Světla. Tito temní andělé ztělesňovali všechny formy temných bohů jako je Moloch, Baal a další, či entitu Lucifer. Jak psal ing. Ivo Wiessner ve svých knihách, když Stvořitel vytvořil člověka 5. kalpy a dal mu opravdu velkou moc a svobodnou vůli tvořit, pravé křídlo stvořitelského stromu souhlasilo, ale levé bylo proti, protože namítalo, že tento člověk má větší  moc, než andělé. O tohoto člověka jde v této bitvě, to jsme my. Na základě toho Stvořitel dovolil vytvořit Matrix, kde budou moci padlí andělé dokázat, že měli pravdu, a že člověk není hoden této moci. Oni neuspěli a již v loni někdy v létě opustili planetu Zemi. Nyní všechno dojíždí setrvačnosti ke konci tohoto cyklu. Samotné satanistické rituály již nemají tu moc. Lidstvo, těch 25% skutečných lidí, zbytek jsou bioroboti, se začalo probouzet, a začala se u nich projevovat duchovní evoluce, kterou máme zakódovanou v DNA. Ne všichni se naráz asi probudí, ale na 100 lidí stačí 1 probuzený člověk, aby započal proces synchronizace a proces efektu motýlích křídel či tzv. proces sté opice.  Všichni jsme propojení a vzájemně se ovlivňujeme.

 

2.    Vývody pana VK z Aeronetu, že nikdo nic nezmůže ani Trump, Putin či Xi, jak psal v jednom článku, jsou nesprávné a možná i záměrně. DT jasně prohlásil, že nic nemůže zastavit, to, co přichází, jako byste chtěli zastavit velkou vodu vlastním tělem. Ukončuje se několik hvězdných cyklů. Hnutí odporu, Bílé klobouky, Aliance vesmírných sil z bývalého tajného programu a Galaktická konfederace, a další spřátelené vesmírné civilizace např. Arkturiáne, Androméďané a další pracují na našem osvobození. Celá oblast kolem Země je již očištěná a brzy nastane očišťování lidí pomoci Slunečního zášlehu. Ten proces již probíhá a je u každého přísně individuální, ale hlavní zášleh ještě nepřišel. Je a bude to velkolepé.

 

3.    Bílé klobouky již několikrát prohlásily pomoci svých insiderů, že budeme na pokraji 3.světové války, ale válka nebude. Proto byl dovolen i ten rituál na LOH 2024 v Paříži, aby si lidé konečně uvědomili, kam je zavedly elity a jejich vlády. Toto musí být odhaleno. Samozřejmě, že může vzniknout chaos či rabování, ale bude to eliminováno na co nejmenší škody. My musíme být na pokraji války, aby byl důvod rozmístit armádu po celém světě a nebylo by to nápadné jako nějaká okupace. DT prohlásil jasně, že vše vyřeší armáda. DT již dal signál (viz zvednutá pěst u atentátu), takže vše se blíží mílovými skoky. Nyní již započal konflikt mezi Izraelem a Iránem. Všichni si myslí, že tím začne 3. sv. válka, kterou si tak úporně přeji "elity". Toto by mělo spustit veřejné osvobozovací procesy, o kterých píšou insideři. Dle informací z webu  https://operationdisclosureofficial.com/ se blíží mílovými kroky QFS - kvantový finanční systém s měnami krytými zlatem, který plně nahradí starý babylónský fiat systém, a zruší se veškeré dluhy vůči bankám či jiným podobným institucím. Akciové trhy padají a pokud ještě se zdá, že to nějak funguje, tak je to udržováno uměle. Všem rozumným lidem radím prodat nyní akcie.

 

 4.    Níže uvádíme text z filmu „V jako Vendeta“ – text začíná větou „Pamatuj na 5.listopad“ a V má červenou barvu. Když se podíváte na Trumpovou pravou tvář po výstřelu viz obrázek níže, tak vidíte, jak se mu táhnou 2 červené linky od úst ve tvaru ležatého V. A 5. Listopadu jsou plánované volby. Myslíte si, že je to náhoda? Všechny věci již byly předpovězeny ve filmech.

 

5.    Všechny ty předpovědí dle Janova zjevení - tzv. Armagedon byly vymyšleny pro jediný účel, aby tomu lidi uvěřili, a dali tomu energii. Čemu věříte, to se zhmotní. Takto funguje náš Matrix. A ti, kteří doteď vládli, by to pak využili pro svůj reset a nový začátek dle vlastních představ. To jim však nevyjde.

 

6.   Momentálně jsou v akci velice silné energie tzv. Lví brány, což je energie, která proudí ze Siria. Včera 8.8.2024 to vyvrcholilo. Můžu jen potvrdit, že mne 2 dny šíleně bolela hlava a celé tělo jsem měla jak z olova. Vše, co je v mém těle oslabené, dost bolelo. Dnes 9.8.2024 je to již lepší, ale stále pociťuji únavu, a nepomáhají ani adaptogeny jako Maca, Brahmi apod. Tyto energie jsou silně transformační a každého z nás budou tlačit vyřešit svoje problémy. To, co nemá být se sebou, bude odděleno, a to co má být spolu bude spojeno. A to si představte, až přijde skutečný "Zášleh" z jádra naší galaxie.

 

Závěrem chci říci, že jsme na správné časové ose a čekají nás krásné věci, ale musíme ještě překročit propast. Nezapomeňte, že jsme božské bytosti, máme v sobě božskou jiskru a naše schopnosti jsou neuvěřitelné, jen je třeba uvěřit. 

 

Anička Elbereth

 

 

V bodě č.1 jsem použila některé informace z webu tadesco. org - jde o informace od tzv. indigové dívenky. Jinak jsme použila informace z různých zdrojů, které jsem nashromáždila během období mého duchovního růstu, o kterých vím, že zde funguje intuice a rezonance informace s mým vnitřním nastavením. Ty data propojují jako body a tím získávám ucelený obraz. Za ty roky jsem se naučila poměrně slušně oddělovat falešné informace od těch pravdivých. Mým velkým učitelem byl spisovatel Ing. Ivo Wiessner, jehož knihy pro mne před léty byly zjevením.